Facebook Pixel
Yμηττού 14, Χολαργός 213 03 70 866 6987 216 310 [email protected]

Ομιλία στην 1η Ημερίδα «Γεφυρώνοντας τις Βαθμίδες Περίθαλψης»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η ημερίδα «Γεφυρώνοντας τις Βαθμίδες Περίθαλψης» που οργάνωσε το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στο Ναύπλιο.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου με θέμα: “Χειρουργική αντιμετώπιση λειτουργικών όγκων επινεφριδίων”, αναφέρθηκα στις εξελίξεις και τις νέες τεχνικές για τις επεμβάσεις όγκων στα επινεφρίδια, που σήμερα επιτρέπουν στον ασθενή να εξέρχεται από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση ακόμα και σε 24 ώρες.
Βασικός στόχος της ημερίδας ήταν η δημιουργία διαδραστικής σχέσης με την ιατρική κοινότητα στην ελληνική περιφέρεια, καθώς και τη δημιουργία μιας επιστημονικής παράδοσης που αποσκοπεί στην ανάδειξη όλων των τελευταίων επιστημονικών εξελίξεων και καινοτομιών στο πεδίο της Ιατρικής.

Share this

Ενδιαφέροντα άρθρα

Μάρτιος: μήνας για τον ορθοκολικό καρκίνο. Ενημέρωση και πρόληψη.

Ο ορθοκολικός καρκίνος  συνήθως ονομάζεται καρκίνος του παχέος εντέρου. Aνάλογα με το σημείο έναρξής του, ο καρκίνος του παχέος εντέρου ονομάζεται μερικές φορές καρκίνος του κόλου ή καρκίνος του ορθού.  Μπορεί να ξεκινά ως ένας ή περισσότεροι […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα εκκολπώματα του παχέος εντέρου

Τι είναι τα εκκολπώματα ; Πώς αντιμετωπίζονται; Μπορούμε να τα προλάβουμε;  Αυτές και άλλες πολλές είναι οι ερωτήσεις που μου έκανε η κα Βίκυ Καρατζαφέρη στη ραδιοφωνική συνέντευξη που κάναμε […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αιμορροΐδοπάθειες: Γιατί επιδεινώνονται το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι περιμένουν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις διακοπές τους. Όμως, είναι και η περίοδος που εμφανίζονται και επιδεινώνονται συχνότερα οι αιμορροΐδοπάθειες. Οι αιμορροΐδες απασχολούν πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού άνω των 40 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ